Šiandien paskelbta: 119Viso skelbimų: 683Šiandien yra lapkričio 9 d.
Įdėti skelbimą
PRISIJUNKITE
Jūs dar nesate registruotas ŠilalėsSkelbimai.lt vartotojas?
Būtinai užsiregistruokite čia

Prisiminti
Pamiršote slaptažodį?
Prisijungti su Facebook
Atgal
860631237Skambinti
PradžiaDarbasIeško darbo

Dizaino paslaugos ir reklamos gamyba

Paskelbta 2023 Lapkričio 2d., 13:24
 Dizaino paslaugos ir reklamos gamyba

Kokybiškos, greitos ir patikimos dizaino paslaugos už prieinamą kainą. Atliekame užsakymus visoje Lietuvoje. Kuriame 3D vizualizaciją, internetinius banerius, animaciją, video, animuotus el. atvirukus, logotipus, prekės ženklus ir kita.

 

Taip pat teikiame maketavimo ir leidybos paslaugas: kalendoriai, atvirukai, lankstinukai, skrajutės, žurnalai, katalogai, knygos, lipdukai, pakuotės, vėliavos, maišeliai, etiketės, firminiai bloknotai, vizitinės kortelės, bilietai, kvietimai, padėkos, sertifikatai, diplomai, plakatai ir kitokia spauda.

 

http://www.euroego.lt/home/dizai nas/

 

Foto sienelių nuoma, halogeniniai ir LED stendų šviestuvai, vidaus ir lauko grindų stovai, ištraukiami stendai ir baneriai rollup. Podiumai, brošiūrinės reklamai, parodų ir mugių įranga, grafiniai stendai su plakatais. Informaciniai stendai universitetams, konferencijų ir renginių įrengimas, transportavimo krepšiai plakatams ir stendams, mobilūs degustaciniai staliukai. Stendai parodoms ir mugėms, reklaminės nuorodos ir rodyklės, reklaminiai barjerai su reklama, stendai ant sienos. Plakatai ir plakatų laikikliai, prezentaciniai stalai, reklaminės iškabos, reklaminė įranga prekybai. Iškabos ir jų gamyba, transportavimo dėžių gamyba, vientisos sienos reklaminis stendas.

 

UAB EuroEGO

Tel. +37060631237, +37060512959

El. p. info@euroego.lt

Kaina: 15 EUR

Kontaktai

Paskelbė
UAB EuroEGO
Telefonas
860631237
Vietovė
Šilalė
El. paštas
Skype
Svetainė
Skelbimo statistika Parodytas: 28215 k.
Peržiūrėtas: 1518 k.