Paskelbta: 2023-11-02 13:24:57
SilalesSkelbimai.lt - nemokami skelbimai šilališkiams

Mobili stendų sistema ISOframe, aliuminio

Modernūs anoduoto aliuminio stendai padės Jums išskirtinai, šiuolaikiškai ir efektyviai pristatysi savo veiklą bei produkciją, pateikti norimą informaciją ir reklamą.

 

Daugiau informacijos: http://www.euroego.lt/home/stendai-iso-frame-aliuminiai/stendai-iso-frame-aliuminiai-wave

 

Šie stendai išsiskiria lanksčia, iš atskirų segmentų sudaryta konstrukcija. Dėl to juos galima įvairiai lankstyti, susukti spirale, padalinti į kelias dalis, prijungti info stalus, fiksuotus stendus, vitrinas, monitorius ir kitus priedus. Šie segmentai tarpusavyje jungiasi fiksatoriais, kurie įmontuoti konstrukcijoje, nereikia papildomų įrankių. Plakatai greitai ir paprastai kabinami magnetų pagalba.

 

„ISOframe“ stendams suteikiama net 10 metų garantija.

 

Video prezentacija: https://www.youtube.com/watch?v=Jyo1n0E4fqw

 

Pakylos, surenkami stendai, stendai darbo įstaigoms, vizualinis apipavidalinimas ir paruošimas spaudai. Parodinių sienelių gamyba, lankstūs stendai, reklaminiai stalai, lankstūs magnetiniai stendai parodoms. Mobili stendų sistema, stendai iš plieno ir metalo, originalūs moduliniai stendai, aliuminiai ir mediniai stendai. Brošiūrų laikikliai, modulinės scenų pakylos, spauda ant tentų ir audinio, degustaciniai staliukai ir stalai. Konstrukcijos scenoms, reklaminiai baneriai ir stoveliai, konferencijų stendai, stoveliai su virvėmis atitvėrimui. Barjerai su logotipu, barjerai su grandine, firminiai stovai.

 

UAB EuroEGO

El. paštas: info@euroego.lt

Telefonai: 860631237, 860512959

Kontaktiniai duomenys
Vietovė Šilalė
Telefonas 860631237
El. paštas info@euroego.lt