Paskelbta: 2023-11-02 13:24:57
SilalesSkelbimai.lt - nemokami skelbimai šilališkiams

Modulinės konstrukcijos stendams, parodoms

Stendų sistema X – tai apsauginiu plastiko sluoksniu padengto aliuminio konstrukcijos, skirtos mobilių parodų stendams montuoti. Tinka naudoti ir lauke, ir patalpose.

 

http://www.euroego.lt/home/stendu-sistema-x/

 

Šios konstrukcijos itin praktiškos, nes iš vienos konstrukcijos galima surinkti daug skirtingų stendo variantų, prisitaikant prie turimos erdvės, pristatomos produkcijos ir kitų poreikių. Be to, jos lengvos ir kompaktiškos, todėl paprastai transportuojamos – galima netgi skraidinti lėktuvu. Surinkimas greitas ir paprastas, nes viskas, ko reikia, jau įmontuota konstrukcijos viduje. Naudojami pigūs grafiniai plakatai, todėl informacijos atnaujinimas kainuoja nebrangiai.

 

Video demonstracija: https://www.youtube.com/watch?v=HxF2IbRSngM

 

Analogiškos didesnės konstrukcijų sistemos: http://www.euroego.lt/home/scenu-konstrukcijos/

 

Ekspoziciniai stendai mokykloms, parodos, konstrukcijos ir jų sistemos renginiams, reklaminiai rėmeliai tiesaus kampo. Reklamos agentūra, apsauginiai borteliai, vitrinų gamyba ir apipavidalinimas, apsauginės tvorelės. Foto nuotraukų redagavimas, ardomi stendai ir info stalai, LED šviečiantys stendai ir rėmeliai, reguliuojamo aukščio reklaminiai stendai. Stendai prezentacijoms ir renginiams, mobilūs parodų stendai, stendų projektavimas ir montavimas, scenų pakylos ir podiumai. Foto sienelės, scenos ir sceninės konstrukcijos, dviaukščiai parodiniai stendai, nestandartiniai stendai mugėms. Transportavimo dėžės ant ratukų, varstomi rėmeliai click, atitvarai eilėms.

 

UAB EuroEGO

E-mail: info@euroego.lt

Tel. nr.: 860631237, 860512959

Kontaktiniai duomenys
Vietovė Šilalė
Telefonas 860631237
El. paštas info@euroego.lt