Paskelbta: 2023-12-22 13:33:35
SilalesSkelbimai.lt - nemokami skelbimai šilališkiams

Dermaviduals® - Suusmoon Lotion P akne pri
Suusmoon® Lotion P 150 ml nešvarios odos, akne priežiūrai bei valymui.

Fumaro rugšties liposomos priežiūrai, prevencijai ir valymui. Sudėtyje yra liposomų, identiškų natūralioms augalinėms rūgštims, šlapalo ir pantenolio (provitamino). Receptas yra patentuotas. Hiperaktyviai odai yra būtina veiksminga ir skubi pagalba, kuri galėtų atstatyti natūralią pusiausvyrą. Tuo pat metu yra svarbu, kad būtų naudojama minimalus kiekis priežiūrai skirtų medžiagų ir kad vieną preparatą būtų galima naudoti ir odos priežiūrai ir valymui. Taip bus išvengta papildomo odos dirginimo. süüs­moon®-Losjonas P išpildo šiuos reikalavimus ir užtikrina psoriazės prevenciją.
Süüsmoon®-losjone P yra liposomų su dideliu kiekiu linolio rūgšties, todėl jis yra tinkamas ir nešvarios odos (akne) priežiūrai bei valymui. Liposomos yra natūralūs odą puoselėjančių veikliųjų medžiagų „nešėjai“. Jos gali būti naudojamos ir odos priežiūrai ir išoriniam puoselėjančiam odos valymui. Čia aprašytos liposomos sudarytos iš natūralaus phosphati­dylcholino, kurio yra ir žmogaus ląstelų membranose ir didelio kiekio linolio rūgščių (vitaminas F). Žmogaus organizmui ir pirmiausia odai yra būtinos linolio rūgštys, bet pats orgamizmas jų sukurti negali.
Süüsmoon®-Losjonas P dėl savo skystos konsistencijos yra lengvai pasiskirstantis, neriebina ir nepalieka riebalų dėmių.
süüsmoon®-Losjonas P įtapšnojamas į sausas odos vietas ir paskirstomas.
Kai norima nuvalyti odą, süüsmoon®-Losjonas P tepamas ant odos ir oda valoma sukamaisiais judesiais pasitelkus kempinėlę ar vatos diskelį. Po valymo dar kartą atsargiai užtepamas losjonas ir kai susigeria pašalinami likučiai. Papildomo nuplovimo vandeniu ar odos valikliais nebereikia.

https://sveikatashop.lt/suusmoon-lotion-p-150-ml-dermaviduals.html
Kontaktiniai duomenys
Vietovė Šilalė
Telefonas 861217997
El. paštas allapapildai@gmail.com