Paskelbta: 2023-12-22 13:24:21
SilalesSkelbimai.lt - nemokami skelbimai šilališkiams

KOKO Enzyminis šveistiklis. kaukė su DMS
Enzymų šveitiklis naudojamas raginėms ląstelėms pašalinti. Kaukė suteikia odai natūralų švytėjimą ir gražiau atrodo poros. Po procedūros oda geriau įsisavina toliau naudojamus kosmetikos produktus. Svarbi kaukės savybė – išankstinė apsauga nuo komedonų, miliumų ir akne susidarymo. Enzymai veikiami šilumos ir drėgmės įsiskverbia per komedono galvutę ir folikulo sieneles ir dalinai ištirpdo viduje esantį riebalų-ragenos mišinį. Enzymų šveitiklis tinka ne tik veido odai, bet ir kūnui pvz. suragėjusiai alkūnių odai ir nešvariai nugaros odai.

Vienai procedūrai reikia nuo 6 iki 10 gramų kaukės miltelių. Įpylus į miltelius vandens susidaro lengvai užtepama pasta. Šį mišinį galima storai užtepti mentele ar teptuku ant veido, kaklo ir dekolte, šiek tiek pamasažuoti. Enzymai gali pradėti veikti tik nuo šiltų vandens garų. Šiltas ir drėgnas kompresas turi būti laikomas apie 20 min. Kaukė pašalinama gausiai prausiant odą vandeniu. 

Enzymų šveitiklis labai švelnus, tausoja odą, todėl tinka jautriai odai. Enzymų peelingo poveikis ne toks grubus kaip vaisių rūgščių ar žolinių peelingų. 

Ypač tinka nešvariai, riebiai odai. Sausai, suskirdusiai, randuotai ir glebiai odai rekomenduojame naudoti DMS-šveitiklį su jojoba dalelėmis (DMS-Peelingcreme).

http://sveikatashop.lt/enzyminis-sveitiklis-10-g-dermaviduals.html
Kontaktiniai duomenys
Vietovė Šilalė
Telefonas 861217997
El. paštas allapapildai@gmail.com