Šiandien paskelbta: 129Viso skelbimų: 799Šiandien yra lapkričio 9 d.
Įdėti skelbimą
PRISIJUNKITE
Jūs dar nesate registruotas ŠilalėsSkelbimai.lt vartotojas?
Būtinai užsiregistruokite čia

Prisiminti
Pamiršote slaptažodį?
Prisijungti su Facebook
Atgal
+37061280094Skambinti
PradžiaPaslaugosMokymo

PAGALBA LOŠĖJAMS IR ARTIMIESIEMS

Paskelbta 2023 Spalio 19d., 06:48
 PAGALBA LOŠĖJAMS IR ARTIMIESIEMS
Sveiki!
 
Jei ieškote skubios pagalbos, norite pabendrauti, pasitarti – parašykite man į Whatsapp numeriu +370 612 80094 arba į losimupavergti@gmail.com
 
***
 
Esu Nerijus. Kažkada turėjau milžiniškų problemų dėl azartinių lošimų. Galėčiau sakyti, kad tuo metu buvau visiškai pametęs protą. Nuo tų laikų jau praėjo aštuoneri metai ir jaučiuosi kaip niekad laimingas. Dabar dalinuosi savo patirtimi ir žiniomis su lošėjais ir jų artimaisiais, padedu jiems įveikti šią siaubingą priklausomybę ir pradėti naują, laimingą gyvenimą.
 
Su pertraukomis lošiau apie tryliką metų ir pralošiau krūvas pinigų. Tačiau pinigai buvo tik viena iš daugelio problemų.
 
Visų pirma, lošimai sugriovė mano šeimą. Antra, sugadino santykius su artimaisiais ir draugais. Trečia, dėl lošimų praradau nuostabias mokslo ir karjeros galimybes. Be to, dažni dopamino pliūpsniai ir vėliau sekančios depresijos, didžiulis stresas, tiesos slėpimas, vengimas bendrauti ir kt. pridarė daug žalos mano sveikatai ir asmenybei. Kažkuriuo metu netgi galvojau apie savižudybę…
 
Trumpai tariant, lošimai pasiglemžė mano jaunystę, brangiausias svajones ir pridarė problemų visam likusiam gyvenimui. Ir visa tai prasidėjo nuo vieno NEKALTO statymo.
 
Taigi, noriu pabrėžti, kad lošimai yra be galo apgaulingas ir pavojingas reikalas, į kurį reikia žiūrėti itin rimtai. Todėl jei esate lošėjas, šeimos narys ar draugas, kviečiu imtis šio reikalo nedelsiant, kol dar nevėlu.
 
Kiek teko susidurti, eilės pas patyrusius šios srities specialistus yra begalinės ir gauti profesionalią pagalbą gali užtrukti mėnesius ir net metus. Puikiai suprantate, ką reiškia iš proto einančiam lošėjui tiek ilgai laukti. Maždaug kas ketvirtas-penktas jų pasikėsina į savo gyvybę…
 
Todėl, jei jums ar jūsų artimui reikia pagalbos šiandien ir dabar, ir jos nepavyksta rasti, tai parašykite man – padėsiu, kiek galėsiu. Lošimų problemą esu išsinagrinėjęs iki kaulų smegenų, pats praėjau visą tą košmarą bei gydymosi procesą, ir tikrai galiu būti labai naudingas.
 
***
 
Kaip jau minėjau, sąmoningai tvarkausi savo gyvenimą jau aštuonetą metų. Bandydamas suprasti, kas su manimi vyksta ir ką turėčiau daryti, stengiausi šia tema kuo daugiau apsiskaityti. Lietuviškos informacijos praktiškai nebuvo, todėl skaičiau užsienio literatūrą ir interneto šaltinius. Tai pas mus ši tema yra dar gana nauja, tuo tarpų Vakaruose, tai jau senas reikalas ir yra daugybė informacijos visais susijusiais klausimais.
 
Taigi, per pastaruosius keletą metų perskaičiau dešimtis knygų, šimtus straipsnių, surinkau ir apibendrinau daugybę susijusios informacijos, išbandžiau įvairias praktikas.
 
Šiuo pagrindu pradėjau kurti Youtube kanalą "LOŠIMŲ PAVERGTI".
 
Viskas apie ką kalbu šiam kanale nėra vien tik mano asmeniniai išgyvenimai ar pastebėjimai. Kiekviena tema ar potemė paremta dešimtimis rimtų, autoritetingų šaltinių. Tai nėra šiaip sau paistalai ar iš piršto laužti dalykai.
 
Ateikite, prisijunkite, bendraukite – padėkime vieni kitiems kovoti su šia baisia liga.
 
Iki greito!
 
P.S. Patikėkite, gyvenimas vėl gali būti gražus, pilnas džiaugsmo, meilės, įdomių pažinčių, prasmingų veiklų, linksmų nuotykių ir daugelio kitų gyventi vertų dalykų.
 

Kontaktai

Paskelbė
Nerijus
Telefonas
+37061280094
Vietovė
Šilalė
El. paštas
Svetainė
Skelbimo statistika Parodytas: 95 k.
Peržiūrėtas: 20 k.

Komentarai

Komentarų nėra
Rašyti komentarą